Третій день Молодіжної Асамблеї

Третій день Молодіжної Асамблеї пройшов дуже цікаво. Учасники Асамблеї  розділились на дві частини. Перша група включала в себе членів загону першої допомоги, а друга – молодіжних лідерів.

Загін проводив курси надання першої допомоги в будинку культури м. Яремче для працівників цієї сфери. Важливо уточнити, що серед інструкторів були члени загону зі всієї України. Це був певний обмін майстерністю тренерства для загонівців, що мав на меті розробити універсальний підхід до людей, зробити курси ще більш зрозумілими і цікавими. Для проведення курсів залучили і члена загону першої допомоги м. Біла Церква Олександра Мацюченка, який є інструктором-початківцем. Важливим було те, що інструктори вже були знайомими до Асамблеї, бо мали досвід на спільних навчаннях на о. Король.

Тим часом молодіжні лідери зробили плідну роботу щодо діяльності і сформованості молодіжної комісії, пройшли тренінг по інформаційній діяльності і обговорили важливість захитсу символіки Червоного Хреста, спільно вирішували питання про залучення нових волонтерів і їх підтримці. Особливо спрямовувалась увага щодо залучення саме молоді.