Святковий концерт і подарунки від Миколая

Так хто ж не знає про святого Миколая? І малеча, і дорослі, усі, звичайно, знають. Щороку приходить він у кожен дім з миром і дарунками. Наслідуймо і ми добрі вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

Святковий концерт та подарунки на Святого Миколая від волонтерів Червоного Хреста для дітей з особливими потребами пройшов у ЗОШ №20. Нагадаємо, організаторами благодійної акції та учасниками концерту виступили студенти та учні Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу, Білоцерківського вищого професійного училища будівництва та сервісу, Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, Білоцерківського механіко-енергетичного технікуму та ЗОШ № 18, бо саме тут навчаються активні волонтери Червоного Хреста.

Подарували комп’ютер в клас де займаються саме ці дітки. Бо попередній давно вийшов з ладу і в цієї категорії дітей не було змоги опановувати в школі комп’ютерну грамоту.

Звичайно ж сам Миколай привітав присутніх з наступаючими святами. А малеча отримала ще й подарунки у вигляді іграшок та солодощів.