«Мафія» заради життя

Благодійні ігри в «Мафію» організували 7 лютого волонтери рятувального загону Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Так вдалося зібрати 875 гривень, які пішли на допомогу онко-хворій 12-річні білоцерківчанці Ані Бондар, якій лікарі поставили діагноз неходжкінська лімфома ІІ стадії.

bondarЇй необхідно пройти 4 ступені потужної хіміотерапії, на лікування та реабілітацію потрібно понад 100 тисяч гривень. У сім’ї Бондар троє дітей, батько – боєць АТО Сергій – вдячний за будь-яку допомогу: «Ми зараз раді будь-якій копійці. Самі працюємо, як можемо, і дякуємо всім, хто не проти нам допомогти. Особлива подяка волонтерам Червоного Хреста, які вже не вперше підтримують нас у цій ситуації», – сказав він.

Всі, хто зібрався на «Мафію», чудово провели час, а головне – так легко зробили хорошу справу. Сьогодні дуже важливо не залишатися байдужим, адже тільки наша взаємопідтримка нас і рятує. За сприяння цьому благодійному заходу дякуємо фотографу Роману Наумову, «Клубу інтелектуальних ігор» нашого міста, та адміністрації пабу «Панське пиво», які своїми зусиллями зробили захід більш яскравим.

«Допомагати насправді легко. Досить тільки захотіти та знайти трохи часу. А такі благодійні заходи, як, наприклад, «Мафія», то це й узагалі передусім у своє задоволення. Для гравців це вийшла розвага, яка, в той же час, стала допомогою для того, хто її потребує», – сказав гравець Максим.

Сподіваємося, що спільні зусилля всіх небайдужих білоцерківців допоможуть Ані Бондар одужати й рости здоровою на радість своїй сім’ї та всій Україні 🙂

Вікторія Бірюкова, IDBC
Фото Романа Наумова