Визначено переможців традиційного конкурсу на меморіальну клумбу

В рамках програми Товариства Червоного Хреста України «В майбутнє без ВІЛ», яка реалізується на території Київської області, пройшов конкурс на кращий проект клумби, приурочений до дня пам’яті померлих від ВІЛ. Його мета – звернути увагу підростаючого покоління на проблему поведінкової хвороби, такої як ВІЛ-інфекція, заради збереження власного здоров’я.

29 квітня відбувся очний етап оцінювання конкурсу на кращий проект клумби «Зернини квітів з зернами любові нехай на всіх планетах проростуть». На заході учасники конкурсу, а це учні шкіл міста, захищали свої проекти. Роботи виявились дуже гарними, що ускладнило роботу членів суддівської комісії. Наприклад, представники школи № 18, яка іменується як школа сприяння здоров’ю, вдало розкрила тему конкурсу та представила свій проект у 3D форматі. Чудовий захист проекту представив учень школи № 21 – їхня робота має назву «Збережи вогонь життя». За задумом учнів 12 школи, всі квіткові компоненти клумби несуть свої символи. Професійно зробили та на високому рівні подали свій проект під назвою «Гармонія» учні колегіуму.

Та переможець був визначений. Ним став творчий колектив Станції юних натуралістів Білої Церкви.

Клумба за проектом переможця буде висаджена на площі ім. Т. Г. Шевченка, а відкриття відбудеться 14 травня об 11:00. Запрошуємо!

В цей день розпочне свою роботу Форум молодіжних лідерів Київщини, який, за доброю традицією, проходитиме в місті Біла Церква вже четвертий рік поспіль.