Анонс: 11 жовтня – відкриття вуличної бібліотеки

11 жовтня в Білій Церкві відкриваємо першу вуличну бібліотеку та офіційно долучаємо наше місто до справжнього буккросингу! А до цього потенційним буккросерам слід підготуватися!

ДРУЗІ, БУККРОСИНГ МАЄ ПЕВНУ КУЛЬТУРУ ТА ПРАВИЛА 🙂

Ми в Білій Церкві хочемо розпочати його за світовими стандартами, щоб це було дійсно якісно, а не як-небудь 🙂 У прогресивних містах України бібліотечки букросингу вже з’являлися, й спільнота буккросерів в Україні є. Тож і власний український сайт буккросингу у нас є (хоча створений тільки наприкінці 2014 року).

Щоб книга стала частиною книгообігу на світовому рівні (та, в принципі, на будь-якому рівні), її бажано зареєструвати на цьому сайті (а до цього, певна річ, зареєструватися там самому та долучитися до української спільноти буккросерів). Коли ваша книга буде зареєстрованою, вона отримає КН – книжковий номер. Цей номер ви зможете вписати у спеціальну наліпку на книжку, таких наліпок на відкритті буде багато й усім вистачить! Тож 11 жовтня о 14:00 ви зможете “відпустити” свої книжки у вуличну бібліотеку та стати повноцінними буккросерами!