Night to shine

8 лютого 2019 року відбулася грандіозна подія для особливих осіб.
Казковий бал для людей з інвалідністю «Night to shine».
В цій події взяли участь 30 волонтерів Товариства Червоно Хреста України, які допомагали «особливим» людям відчути себе справжніми королями та королевами цього вечора.
«Night to shine»- це приурочений бал до Дня святого Валентина. А саме Біла Церква стала також частинкою цього казкового свята. Проходив цей бал в ошатно прибраній залі . О п‘ятій годині вечора до назначеного місця прибуло 90 учасників віком від 14 років.
Підготовка до балу була чарівною, над учасниками балу чаклували майстри зачісок та макіяжу, а також обирали найкращі сукні та костюми, та різні красиві прекраси.
Кожного учасника зустрічали з оплесками, з спалахами фотокамер, червона доріжка, фотозона та чудовий волонтер-партнер для кожного гостя балу. Також був фуршет , який був доступний вродовж всього казкового вечора. Королі та королеви провели цей казковий бал з танцями, мандрували містом на білому лімузині.
Усі присутні отримали масу позитивних емоцій , а також і деякий досвід. Але насправді ці люди дійсно «особливі», і це не тому що вони нещасні і в них є проблеми зі здоров‘ям. Вони «особливі» тому, що незважаючи на ці проблеми , вони можуть чудово проводити час, веселитись, танцювати, співали, грали в ігри та показували свої таланти.
Можна сказати, що кожна їх посмішка-це віра в себе і приклад міцного духу.
Казковий бал закінчився грандіозною коронацією гостей.
Мета казкового балу була досягнута!!!Щасливі та втомлені королі та королеви поїхали додому, і вечір закінчився. Але спогади та емоції залишишуться у їх пам‘яті ще надовго. Адже цей вечір був особливий для кожного із нас.