Другий білоцерківський велоквест: спека – не перешкода

Сьогодні у Білій Церкві відбувся другий міський пригодницький велоквест, цього разу організований у рамках програми Товариства Червоного Хреста України «Розвиток емоційної стійкості молоді».

Учасники кілька годин колесили містом, а 34-градусна спека ускладнювала виконання й без того непростих завдань організаторів. У той же час, на точці збору учасників проходило навчання бажаючих навичкам надання домедичної допомоги.

Долучилися до квесту й молоді люди, тимчасово переміщені з зони збройного конфлікту на Сході України. Приємно, що юнаки та дівчата проводять своє дозвілля не лише цікаво та з користю, а й прагнуть ближче познайомитися з нашим містом.

Традиційно, участь у змаганні взяла команда Червоного Хреста. Вона впоралася з усіма завданнями та посіла ІІІ місце, що є значним прогресом у порівнянні з минулорічним результатом.

Зазначимо, що на заході відбувався збір коштів для волонтерки нашого рятувального загону Катерини Кременецької, у якої нещодавно виявили рак. Катя ніколи не лишається осторонь людської біди, просимо Вас вчинити так само, переказавши помірну грошову допомогу на її картки:

4731 2171 0449 7613 – Приват
4188 3700 2096 4717 – Аваль
Кременецька Катерина Михайлівна, с. Гребінки