Заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

З метою попередження нових випадків інфікування ВІЛ в молодіжному середовищі Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України проводить комплекс заходів.

В начальних закладах міста пройшла низка інформаційних сесії, які проводять підготовлені інструктори.

В останні дні осені зібрав активних молодих людей музичний марафон “Контакт”, приурочений профілактиці ВІЛ-інфекції серед молоді. Тут ініціаторами виступив центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання “Дивосвіт”.

Лапатий сніг не став завадою масовому заходу, приуроченому Всесвітньому дню боротьби з ВІЛ-інфекцією який пройшов 1 грудня 2015 року на площі ім. Т. Г. Шевченка.

Мета акції активізувати увагу суспільства до проблеми ВІЛ/СНІД, донести інформацію про необхідність ціннісного ставлення до власного здоров’я, акцентувати увагу на толерантне відношення до ВІЛ-інфікованих.

Ініціаторами виступили волонтери Червоного Хреста із числа студентів Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу. Запрошені учні та студенти навчальних закладів міста долучились до інтерактивних ігор та ласували смаколики з гарячим чаєм.