Офіційне закриття проекту “Розвиток емоційної стійкості молоді” (відео)

19 та 20 березня в Білій Церкві на всеукраїнському рівні відбулося закриття спільного проекту Товариства Червоного Хреста України та Червоного Хреста Данії “Розвиток емоційної стійкості молоді”. Проект тривав 10 місяців та втілювався в життя в Харківській, Львівській, Тернопільській та Київській областях.

Тож найактивніші учасники усіх цих куточків України приїхали в Білу Церкву, щоб підвести підсумки проекту та ще раз пережити найприємніші моменти разом. Метою проекту було допомогти молоді, яка переїхала з Донасу та Криму, легше адаптуватися до нового місця проживання, познайомитися з місцевою молоддю, знайти нових друзів та зрештою стати повноцінною частиною місцевої громади.

У Київській області було проведено 55 заходів, які допомагали у невимушених умовах досягнути поставленої мети. Зокрема у Білій Церкві в рамках проекту найбільш помітними були такі масові заходи, як велосипедний квест, відкриття вуличної бібліотеки, новорічний флеш-моб, акція “Розмалюй своє місто”. А також численні майстер-класи, тренінги, візити в музеї та інші пізнавально-розважальні заходи, які допомагали молоді відчувати себе молоддю.