Молодіжний табір ТЧХУ: день третій

Молодіжний табір ТЧХУ. День третій. Було проведено захоплюючу інформаційну сесію на тему програми навчання для волонтерів. Волонтери білоцерківської організації брали активну участь у імплементації ввідного курсу для добровольців, які співпрацюють із службою партронажних медсестер. Усі волонтери задоволені своєю роботою підбивали підсумки, вносили свої правки та пропозиції.
Досвідчені працівники Національного Комітету ТЧХУ поділились своїм досвідом щодо зв’язків зі ЗМІ. Ми зрозуміли, як важлива нейтральна лексика, для Безпечного доступу волонтерів у будь-яких комунікаціях, а особливо у конфліктних ситуаціях.
Учасники табору взяли участь і в соціальному проекті. Плідна праця та старання принесли ефектний результат – агітаційне відео, де волонтери виконують складні “па” та пропагондують ідею Червоного Хреста.

Наприкінці дня молодь обмінялась враження від проведення разом незабутніх днів, хоча дехто з волонтерів і відчував спустошення. Була церемонія закриття. Аналізували очікування учасників та ділились своїми контактами, для подальшої співпраці. На Дружній вечері ми подякували одне одному в неформальній обстановці за чудово проведений час.