Червоний Хрест взяв участь у заходах до Дня міста Білої Церкви

10 вересня Біла Церква відзначила своє 984-річчя. Традиційно, до святкувань долучилася міська організація Товариства Червоного Хреста України, волонтерів якої можна було зустріти відразу на кількох локаціях свята.

Біля танцювального майданчика було організовано дитячу програму. Відбулося нагородження учасників відпочинку в літньому таборі у рамках проекту «Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні». Також бажаючі мали змогу ознайомитися з фотовиставкою проекту й узяти участь у різноманітних активностях, що проводилися аніматорами Червоного Хреста.

У «Кварталі проектів», що розташувався на головній площі Білої Церкви, містян знайомили з новоствореним центром волонтеріату Червоного Хреста. Волонтери пояснювали призначення структури, розповсюджували відповідну літературу та записували охочих долучитися до лав добровольців. Тут же можна було придбати рукотвори, кошти від реалізації яких будуть передані на лікування тяжкохворих діток.

Не менш цікавою видалася презентація червонохрестівців у міському лекторії. Слухачі дізналися чимало нового про волонтерство та нашу організацію, а також позмагалися у тематичній вікторині за призи з символікою Червоного Хреста.

Словом, День Народження міста вдався. Ще раз вітаємо білоцерківців з цим святом і бажаємо, аби кожен пам’ятав, що Біла Церква – місто добра, тож творити добро – наш приємний обов’язок 🙂