Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

З 20 березня по 20 квітня с під гаслом «Забезпечуючи найголовніше» проходить традиційний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України.

Його мета – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

Кошти та натуральна допомога, що надійдуть до організацій Товариства під час місячника, допоможуть:

  • надати адресну матеріальну та натуральну допомогу малозабезпеченим верствам населення;
  • поповнити склади недоторканих запасів усім необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного чи побутового характеру, у тому числі зміцнити матеріальну базу для оперативної та ефективної роботи загонів швидкого реагування;
  • поновити матеріально-технічну базу для навчання населення навичкам надання першої допомоги особам, які постраждали при надзвичайних ситуаціях тощо.

Сподіваємося, що добрі та щирі люди не залишаться байдужими до тих, кому необхідна їхня допомога. Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста!

Наш рахунок: Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України
р/р 26008053158714 МФО 321842 код 22209108 «Приватбанк»
Призначення платежу: благодійний внесок.

Пожертви в натуральному виразі збираємо за адресою м. Біла Церква, вул. Турчанінова, 1А Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України.