Організація Добрих Сердець

Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України структурний підрозділ Товариства, яке є частиною Міжнародного руху. Червоний Хрест це найбільша і найстаріша організація в світі, але що стоїть за цим гучним благодійним ім’ям. За цим ім’ям стоять тисячі добрих сердець які підтримують діяльність організації в світі допомагаючи через неї найуразливішими категоріям населення.

В місті Біла Церква дуже багато таких добрих сердець, які в свою чергу об’єднуються в первинні організації Товариства. Однією з найчисельніших первинних організацій сміло можна назвати організацію ОППО ВАТ та ПРАТ «РОСАВА», очолює яку Золотоверх М.В. Наприклад, завдячуючи співпраці заводу та міської організації Червоного Хреста поранені демобілізовані учасники збройного конфлікту отримати медикаменти, а також інваліди та ветерани, які працювали на ПРАТ «РОСАВА» забезпечуються подарунками до свят.

Ось і зараз в рамках проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, готується спільна благодійна акція на підтримку найуразливіших верств населення з числа одиноких людей похилого віку, обмежених в пересуванні. Ці люди зробили внесок в наше майбутнє, а наразі потребують підтримки суспільства.

Спасибі членам колективу ПРАТ «РОСАВА» за їхні добрі серця і вагомі справи.