Відкриття кімнати «Безпечне місце» у Гребінках

У рамках проекту Товариства Червоного Хреста України «Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні», що фінансується урядом Японії через Міжнародну Федерацію Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, 7 жовтня 2016 року відбулося офіційне відкриття кімнати «Безпечне місце» в смт. Гребінки Васильківського району Київської області.

Саме у цей день відбулися урочистості регіонального масштабу з нагоди 15-річчя Гребінківської гімназії, в приміщені якої розміщена наша кімната. На захід завітали районні депутати, керівники району та представники інших навчальних закладів з учнівськими командами. Після офіційних урочистостей свято продовжилось у формі квесту, де команди-учасники демонстрували свої вміння та спритність. В кімнаті Червоного Хреста розташувалася станція, де діти показали та вдосконалили свої знання про Міжнародний Рух Червоного Хреста.

В кімнаті Червоного Хреста відбуватимуться заходи спрямовані на психосоціальну підтримку демобілізованих військовослужбовців і членів їх сімей, тематичні заняття, цікаві майстер-класи для дітей, родини яких постраждали через конфлікт на Сході України.