Продуктивні вихідні: День міста та зйомки фільму про першу допомогу

Минулого тижня більшість національних товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця в світі відзначали Всесвітній день першої допомоги, що традиційно проводиться в другу суботу вересня. Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України не стала винятком і провела свої заходи під час святкування Дня міста.

Серед низки локацій, які були представлені на святі, Червоний Хрест спільно зі студентами медичного коледжу розгорнули знімальний майданчик і провели зйомки фільму «Перша допомога при побутових травмах». Багато охочих долучалися в якості акторів, гримерів і операторів. Тож програли опіки, травми та рани, які часто зустрічаються в побуті та зразу обговорили і відзняли першу допомогу при даних травмах. Тепер волонтери працюють над монтажем відеофільму, який буде розповідати про те, що робити при отриманні побутових травм.

Головним завданням Червоного Хреста є турбота про благополуччя населення, а також поширення корисної інформації, що стане в нагоді кожному з нас!

Під час святкування Дня міста активно працювали волонтери Червоного Хреста. Вони, як завжди, на варті безпеки та обізнаності! Було проведено чергування, записано багато нових людей на курси, що проявили бажання стати досвідченішими та обізнанішими стосовно власного здоров’я та життя, а також проведено відеозйомку, що стало новим досвідом для волонтерів!